Job

Personalepolitik

AUTOMATIC SYDs vigtigste ressource er medarbejderne.

For at kunne realisere virksomhedens mål og fremtidsvisioner, er det en ubetinget nødvendighed at have kompetente, engagerede og motiverede medarbejdere, der til stadighed er opdateret og videreuddannet til at kunne bestride jobbet bedst muligt.

Personalepolitikken hos AUTOMATIC SYD sætter den enkelte medarbejder i højsædet. Gennem en omfattende og velorganiseret HR-politik, som løbende ajourføres i henhold til såvel interne forhold som eksterne samfundspåvirkninger, er det selskabets mål og ønske, at alle medarbejdere skal trives godt og føle tryghed og velvære i deres ansættelse.

Persondata behandles fortroligt og alene med det formål at evaluere og kontakte ansøgere der er interesseret i et job ved Automatic Syd.

Læs mere om vores håndtering af ansøgeres persondata her

 

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket disse ledige stillinger.

Søg uopfordret

AUTOMATIC SYD er en dynamisk innovativ virksomhed i konstant udvikling.

Vores målsætning om at være ”en professionel samarbejdspartner, der leverer løsninger i bedste kvalitet til vore kunders fulde tilfredshed”, - er både udfordrende, krævende og giver mulighed for stor personlig udvikling og selvstændighed i jobbet.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource! Vi har skabt et inspirerende arbejdsmiljø i nye indbydende lokaler, hvor omgangstonen er motiverende og uformel, med et godt kollegaskab.

Vi har altid brug for dygtige, målrettede og erfarne medarbejdere, som sammen med os vil være med til at skabe en succesfuld fremtid for AUTOMATIC SYD.

Kontakt os hvis du vil være med i et vinderteam.

Send din ansøgning pr. mail til job@automatic-syd.dk

Det vil være en fordel, hvis du har en eller flere af nedenstående uddannelser:

Elektriker / industrielektriker
Automatikmekaniker/-tekniker
Elinstallatør/stærkstrømstekniker
Ingeniør (stærkstrøm/software)
Teknisk assistent/designer

- og erfaring med:

Tavleproduktion
Tavlekonstruktion og projektering
Programmering
Software design
Projektledelse
Kundekontakt
Økonomistyring
Salg og markedsføring