Profil

AUTOMATIC SYD A/S har ca. 4.500 kvm. topmoderne og miljørigtig produktionsareal beliggende i Sønderborg-området, samt salgs-/servicekontorer på Sjælland/Stor-København samt i trekantområdet.

AUTOMATIC SYD A/S er en mere end 30 år gammel ordreproducerende virksomhed med omkring 80 ansatte, som udvikler og producerer fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører, i såvel ind- som udland.

Vi er en af Danmarks største tavlefabrikanter, og er certificeret leverandør af de velkendte modulsystemer Cubic og Tabula, samt producent af UL-godkendte tavleanlæg. Vi leverer alle typer tavleanlæg, lige fra hovedfordelingsanlæg på mange tusinde ampere, motor-kontroltavler, styretavler, til betjeningsboksen ude i anlæg eller gruppefordelingstavler til boliger.

AUTOMATIC SYD A/S er et af de få firmaer i Danmark, som har højeste status i anvendelse af Siemens og Rockwell Automations omfattende produktsortiment inden for PLC-styringer, visualiserings- og SRO-/Scada-systemer, samt en bred vifte af Windows baserede softwareløsninger til integration og kommunikation mellem alle systemer i virksomheden fra produktion til administration.

Uanset hvilken opgave vore kunder måtte stille inden for effektfordeling og kontrol, styring/regulering/overvågning, står vi til fuld rådighed med den optimale individuelle løsning, som opfylder alle ønsker og behov.

Værdigrundlag

Vores værdiggrundlag bygger på at være en attraktiv og professionel samarbejds-partner, der leverer konkurrencedygtige løsninger af høj kvalitet til rette tid”, - og vi arbejder ihærdigt på at opfylde vores målsætninger:

- Vi vil skabe kundetilfredshed
- Vi gør en forskel der giver resultat
- Vi viser handlekraft
- Vi ser fremad
- Vi skaber sammen en god arbejdsplads