SRO og Scada

Udover at være specialister i PLC-styringer, har vi hos AUTOMATIC SYD også stor erfaring i SRO/Scada, HMI/MMI, OP/visualisering samt andre industrielle softwareløsninger.

Vore automationsingeniører har den rette praktiske erfaring i udformning af brugervenlige systemer, og vi håndterer løsninger på alle niveauer, lige fra de mindste betjeningspaneler på maskinen til de største integrerede netværkstopologier, - med mange PC'ere i det moderne industrielle produktionsanlæg.

Vi udformer gerne det rigtige trådløse anlæg for fjernovervågning og –kontrol af jeres anlæg - uafhængig af hvor I befinder jer i verden.

Også indenfor dette fagområde har vi hos AUTOMATIC SYD tilegnet os en status hos flere af verdens ledende aktører indenfor industriel software; - Deres garanti for, at vi besidder den fornødne special-viden til at designe og implementere fremtidssikre løsninger, baseret på en bred vifte af Windows kompatible software til integration og kommunikation mellem alle systemer i virksomheden, lige fra produktion til administration.

  • HMI / MMI / visualisering
  • Integrerede løsninger
  • Trådløs fjernkontrol
  • Anerkendte fabrikater
  • Fremtidssikre løsninger

Få fremtidssikret ”samspil” i jeres anlæg. Kontakt os i dag.

+45 74 44 91 91