Styretavler

Styre- og kontroltavler er et af AUTOMATIC SYDs specialer.

Vi kan til enhver tid levere den helt rigtige kundespecifikke løsning, lige fra tavler med konventionel relæteknik, over serieproduktion af maskinstyringer som sendes med danske og udenlandske maskin/OEM-fabrikanters udstyr over alt i verden, til meget store styretavler med PLC /microprocessorbaserede styringer med titusindvis af ledningsender.

Styretavlerne kan leveres opbygget i typetestede modulsystemer, eller et hvilket som helst gængs skabs-/bokssystem, selvfølgelig bestykket med udstyr og komponenter efter kundens ønske og behov.

Tavlerne dimensioneres og opbygges altid som minimum efter de til hver tid gældende nationale / internationale relevante krav og normer for styretavler/styringer (EN/DS, MD/Maskindirektivet, LVD/Lavspændingsdirektivet samt AT/Arbejdstilsynets anvisninger m. fl.), og vi tilpasser gerne til lokale tillægskrav og ønsker rundt omkring i verden (UL / CSA, BS, Veritas, Lloyds o. lign.).

Alle styre- og kontroltavler gennemgår en omfattende test og afprøvning af såvel hardware som software inden levering, så kunden er sikker på at kunne idriftsætte en fuld funktionsdygtig styring.

  • Et AS speciale
  • Konventionel relæteknik
  • PLC-styring 
  • Serieproduktion af maskinstyringer
  • Anvendes i hele verden

Lad os få en uforpligtende snak om jeres næste styretavle løsning!

+45 74 44 91 91